Proiectare gradini

Fiecare dintre noi si-ar dori sa locuiasca la o casa unde sa avem acces la o gradina superba. Dar chiar si spatiul verde din jurul blocului poate fi oricand amenajat ca o gradina foarte frumoasa. Insa trebuie spus ca nu oricine se pricepe la amenajarea unei gradini astfel incat aceasta sa arate impecabil pe toata durata anului.

Tocmai de aceea este recomandat ca in cazul oricarei gradini si a oricarui spatiu verde sa se apeleze la servicii specializate de proiectare gradini. Prin aceste servicii de proiectare gradini se intelege acel proces de organizare a amenajarii ulterioare a unei gradini sau a unui spatiu verde. In cadrul serviciilor de proiectare gradini specialisti in domeniu ofera sugestii si stabilesc un plan in amenajarea aleilor, a zonelor plantate cu diferite plante sau diferiti arbori, locurile de joaca, terenurile de sport sau locurile de luat masa. De asemenea, in cadrul serviciilor de proiectare gradini se stabileste si bugetul necesar pentru amenajarea gradinii.

Servicii de proiectare gradini

Tot in cadrul acestor servicii de proiectare gradini vorbim si despre stabilirea modului in care vor fi montate si dispuse sistemele de irigatii si/sau drenaj, dar si diferite constructii care pot fi ridicate in gradina precum pergole, fantani sau foisoare. Nu trebuie uitate instalatiile de iluminat din gradina si diferitele finisaje care urmeaza sa ofere gradinii exact aspectul dorit de fiecare.

 

Toate aceste activitati care fac parte din serviciile de proiectare gradini sunt foarte elaborate si uneori pot fi chiar dificile prin prisma numeroaselor detalii care trebuie stabilite inainte de a incepe amenajarea propriu-zisa. Insa atunci cand apelezi la specialistii in amenajarea si intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi lucrurile devin mult mai usor de realiza. In final amenajarea oricarui spatiu verde care tine cont de recomandarile din etapa de proiectare gradini va fi una cu adevarat foarte frumoasa si extrem de practica. Gradina trebuie sa imbine utilul cu placutul. Cu alte cuvinte sa fie atat frumoasa prin prisma florilor, elementelor utilizate pentru amenajare si a finisajelor, cat si practica prin prisma modului in care poate fi utilizata de intreaga familie pentru relaxare si buna dispozitie.

Firma EVG Service din Buzau pune la dispozitia clientilor sai servicii de proiectare gradini. O echipa de profesionisti in amenajari si intretinere gradini si spatii verzi este pregatita sa ofere cele mai eficiente si moderne solutii atunci cand vine vorba despre stabilirea cu maxima meticulozitate a amenajarii unei gradini sau a unui spatiu verde. Experienta in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi, dar si pasiunea pentru frumos si pentru natura, face din aceasta companie cea mai buna alegere atunci cand intentionezi sa faci din gradina ta cel mai frumos loc pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si alaturi de prieteni.

EVG Service porneste de la conceptul de amenajare tinand cont de dorintele fiecarui client, apoi stabileste planul general de amenajare si ulterior vine cu planul de plantare. Pentru a oferi clientului o perspectiva asupra proiectului de gradina se apeleaza la diferite schite, imagini, fotografii sau chiar colaje. De asemenea, se poate apela chiar si la vizualizari 3D ale proiectului ce urmeaza a fi elaborat. Toate aceste servicii sunt incluse in ceea ce inseamna proiectare gradini.